Hirdetés

Berendelték a Doom Patrol 4. évadát

|

Jelenleg a sorozat 3. évadának felénél tartunk, de már biztos, hogy jövőre tovább bővül a történet.

Hirdetés

Az idei DC FanDome eseményen a DC univerzum sorozatai is kiemelkedő szerepet kaptak, így nem maradhatott ki a felhozatalból az HBO Maxen (Magyarországon az HBO Go kínálatában elérhető) futó Doom Patrol sem. A 2019-ben debütált széria igazi közönségkedvenc lett, így nem meglepő, hogy a jelenleg futó harmadik éved sikerét követően a DC még többet szeretne látni a sorozatból.

A FanDome-on kiderült, hogy hivatalosan berendelték a negyedik évadot, de kaptunk egy ütős trailert is a harmadik évadhoz kapcsolódóan.

Hirdetés

A Doom Patrol csapata rengeteg kihívással nézett eddig szembe, és nem lesz könnyű ellenfél a Michelle Gomez által alakított Madame Rouge, valamint a Brotherhood of Evil és a Sisterhood of Dada csapatai sem.

A harmadik évad jövő csütörtökön, október 21-én folytatódik, a negyedik évadnak egyelőre nincs hivatalos megjelenési dátuma.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)