Hirdetés

Berendelték a Star Wars: A Rossz Osztag 3. évadát, de van rossz hír is

|

A Star Wars Celebration 2023 során jelentették be, egy rövid trailert is mutattak belőle a jelenlévőknek.

Hirdetés

Az idei Star Wars Celebration pár napja zajlott le, a Lucasfilm nagy bemutatója során pedig többek között bemutatták az Ahsoka sorozat első trailerét és bejelentettek három teljesen új mozifilmet is. Az esemény résztvevői azonban kiváltságos helyzetben voltak, így nem csupán többet láthattak az előzetesekből, mint mások (így derült ki, hogy ki lesz az élőszereplős Thrawn), de számos olyan részletet is hallhattak, amik a nagy hírlavina során elsikkadtak, viszont fontosak lehetnek. Ezek közé tartozik a Star Wars: A Rossz Osztag animációs sorozat helyzete is, amelynek január elején került fel a 2. évada a Disney+ra, de nem lehetett tudni, mit hoz számára a jövő.  

A Star Wars Celebration 2023 során a sorozat executive producere, Jennifer Corbett  és társai bejelentették, hogy készül a harmadik szezon, viszont azt is hozzátették, hogy ez lesz egyben az utolsó is. Várhatóan 2024-ben kerülhet fel a Disney+ kínálatába. 

Hirdetés

A rendezvényen bemutattak egy rövid kedvcsinálót is, amelynek leírása spoilereket tartalmazhat azok számára, akik még nem nézték végig az előző évadot. A videó azzal kezdődik, hogy Palpatine megérkezik a Tantiss-hegyre a királyi gárdisták kíséretében, és halljuk, ahogy megdicséri Dr. Hemlockot, hogy az ő intelligenciája kulcsfontosságú a Birodalom számára.

A következő felvételek azt mutatják, hogy egy titokzatos orvos kísérletezik Omegán, és azt mondja a fogságban lévő Crosshairnek, hogy ő is a családjához tartozik - mire Crosshair azt válaszolja, hogy "én nem vagyok olyan, mint ők". Ezután egy rövid montázs következik, többek között Ming-Na Wen Fennec Shandje szereplésével, majd birodalmi kommandósok ereszkednek le egy hajóról egy dzsungeles világra, és felbukkan két ismerős klón is: Rex, valamint a klónháborúk  veteránja, Wolffe parancsnok. Az előzetes azzal zárul, hogy az osztag egy hatalmas csápos bestiával harcol, ami nagyon hasonlít a sarlaccra, Wrecker pedig azzal viccelődik, hogy miért kell mindig egy hatalmas szörnnyel küzdeniük. Spoiler vége. 

Nektek hogy tetszett a Star Wars: A Rossz Osztag második évada?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)