Hirdetés

Bérgyilkosokra vadászó majom lesz a Marvel új sorozatának főhőse

|

A Hit-Monkey animációs sorozat legalább annyira bizarr, mint anno a Marvel Comics képregénysorozat a volt.

Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Hulu Hit-Monkey animációs sorozata. Nem épp olyan A-listás karakterről van szó, mint Pókember, Vasember, Amerika Kapitány vagy Thor, szóval nem árthat átvenni, ki is ez az öltönyös majom, aki gépfegyverekkel szórja az áldást. 

Maga a karakter először 2010-ben, a Hit-Monkey képregényes minisorozat első számában bukkant fel, a füzetet Daniel Way és Dalibor Talajić párosának köszönhettük. Később olyan karakterekkel is közös kalandokba keveredett, mint Deadpool vagy Pókember, illetve tagja lett a Howling Commandos nevezetű formációnak, egészen pontosan a S.T.A.K.E. (Special Threat Assessment for Known Extranormalities) féle felállásnak is.

Hirdetés

A képregényekben Hit-Monkey története a következőképpen alakult, jó eséllyel ezt a sztorit fogja visszaadni a Hulu animációs szériája is: egy meg nem nevezett bérgyilkos menekülésre kényszerült, miután része volt egy sikertelenen puccskísérletben. Menekülés közben elájult a hegyekben, de egy csapat japán makákó megmentette őt. A bérgyilkos ezután a majmok között maradt, akik befogadták őt a törzsbe, egyetlen kivétellel. Ez a különc majom később megfigyelte, ahogy a bérgyilkos hóembereken gyakorolva edzi magát, ezáltal ő is elsajátította a profi harcművészetet (nem viccelünk).

A majom konfliktusba keveredett fajtársaival, mivel nem akarta, hogy velük maradjon az ember, és új képességeinek köszönhetően simán legyőzte a többi makit. Erőszakossága miatt azonban száműzték a törzsből. Nem sokkal később észrevette, hogy egy csapatnyi bérgyilkos halad a törzs lakhelye felé, de túl későn ért vissza, megölték az összes makit és az általuk befogadott embert is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hősünk fegyvert ragadott, és lemészárolta az összes támadót, majd elindult, hogy végezzen a világ más orgyilkosaival is. Küldetése során a korábban említett, majmok által befogadott, majd szomorú véget ért bérgyilkos szelleme kíséri őt.

Most pedig, mivel már ismeritek az alapfelállást, jöhet a hulus Hit-Monkey széria előzetese. A főbb szinkronszerepeket egyébként Olivia Munn, Jason Sudeikis és George Takai kapták. A sorozat november 17-én érkezik meg a Hulura.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)