Hirdetés

Napi büntetés: így akasztják ki a svájci rendőrök a birodalmi erőket

|

A Bundesplatz nem játék. Rendnek kell lenni. Ezt még Darth Vadernek is illik fejben tartania. Igen, még karácsonykor is.

Hirdetés

Amennyiben a sztereotípiákra hagyatkozunk, akkor a rendőrök és a svájciak (hát még a svájci rendőrök) tényleg végtelenül fura figurák, már-már kényszeres rendmániával, rugalmatlansággal, és meglepő módon kiváló humorérzékkel. A berni rendőrség olyan aranyos videót tákolt össze karácsonyra, hogy Star Wars rajongóként is muszáj megosztanunk veletek.

Hirdetés

Igen, először nehéz elképzelni, hogyan is férnek össze a svájci főváros mindig éber őrei és a Birodalom legkeményebb katonái, de sikerült egy bájos történetet kihámozni az egészből. Lassan indul, de érdemes végignézni:

Soha rosszabb rendőrségi aktivitást, komolyan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)