Hirdetés

Berobbant a Madame Web első trailere, amelyben több karakter is felbukkan Pókember univerzumából

|

A képregényfilm olyan színészeket vonultat fel, mint Dakota Johnson és Sydney Sweeney.

Hirdetés

A Sony Pictures eddig csak a Marvel Studiosszal közös filmekben szerepeltette Pókembert, kölcsönadva őt az MCU számára, míg önállóan a hálószövőhöz köthető karaktereknek kezdett el saját filmeket adni. Ilyen volt a Venom 1-2 és a Morbius, valamint ilyen lesz a Kraven, a vadász is, de természetesen a vállalat nem éri be ennyivel, a jelentések szerint több projekt is formálódik nála.

Ezek közül a Madame Web van a legelőrehaladottabb állapotban: olyannyira, hogy már meg is érkezett a film legelső előzetese, amelyben a címszereplőt alakító Dakota Johnson (A szürke ötven árnyalata-filmek, Social Network - A közösségi háló) áll a középpontban, viszont nem ő lesz az egyetlen különleges képességekkel rendelkező karakter a sztoriban.

Hirdetés

Johnson az eredeti Madame Webet, vagyis Cassandra Webbet alakítja, aki 1980-ban bukkant fel először a képregényekben és képes előre látni a jövőt, valamint a gondolatokban is tud olvasni. Rajta kívül fontos szerepet kap még Julia Carpenter, azaz Spider-Woman/Póknő, akinek a bőrébe az Eufória sztárja, Sydney Sweeney bújik, valamint Anya Corazon (Isabela Merced), azaz Araña/Spider-Girl, illetve Mattie Franklin (Celeste O'Connor), egy másik Spider-Woman.

Nekik kell felvenniük a harcot a Tahar Rahim által megformált pókgonosszal, Ezekiel Simsszel szemben - vagy legalábbis egyelőre így tűnik, aztán majd kiderül, Ezekiel melyik oldalon áll igazából. Az alábbi, magyar felirattal nézhető trailer ízelítőt ad belőle, hogy milyen lesz Madame Web eredettörténete: 

A Madame Web várhatóan 2024. február 15-én kerül a hazai mozikba, a további szerepekben olyan ismert arcokkal, mint Emma Roberts, Isabela Merced és Adam Scott. Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)