Hirdetés

Berombolt a Halálos iramban 9. vadiúj, szinkronos előzetese!

|

Kopjanak azok a gumik, kopaszodjanak azok a fejek, és feszüljenek azok az izompólók, mert bizony befarolt a kilencedik Halálos iramban legújabb előzetese!

Hirdetés

Durva belegondolni, hogy tavaly január végén kaptuk meg a legelső előzetest a Halálos iramban 9-ből, ami már akkor úgy kettészántotta a retinánkat és agysejtjeinket tarzanozó izomverdákkal, ajtófélfákat kettéfejelő kopasz búrákkal meg szotyizva feltámadó karakterekkel, hogy azt hittük, innen már nincs hova. Mégis lett, csak hát sajnálatos módon egy valódi világjárvány formájában, a kilencedik Halálos iramban pedig egyike volt az első nagy hollywoodi produkcióknak, amik végtelennek tűnő halasztgatásspirálba keveredtek.

Vin Diesel és a közreműködők közül többen is boldogan hangoztatták a közelmúltban, hogy márpedig filmjük esélytelen, hogy a pandémia miatt streamingszolgáltatón debütáljon, mert hát azt eleve nagy vászonra álmodták. Így tartunk most ott, hogy eredeti, még 2019. (!) áprilisi, majd tavaly májusi bemutatója helyett a koronavírus miatt előbb idén április elejére, majd jelen állás szerint június 24-ig tolták odébb a filmet.

Hirdetés

Szűkös szórakozási lehetőségeink közepette természetesen már egy előzetes is ugyanakkora élvezeti faktorral bír manapság, mint anno egy egész estés mozifilm. Remélhetőleg sokakra ugyanígy fog hatni a Dieselen (és fián) kívül Sung Kangot, Michelle Rodriguezt, Jordana Brewstert, Tyrese Gibsont, Nathalie Emmanuelt, Ludacrist, Charlize Theront, Helen Mirrent, valamint John Cenát is felvonultató száguldás vadiúj kedvcsinálója is, de ilyenkor azért, még ha tudjuk is jól, hogy vannak most ennél életbevágóbb problémák is, akkor is nagyon tud hiányozni a mozivászon, pláne, ha mindeközben olyan dolgokat ígérgetnek rá, mint hogy a Toretto família az űrt is meglátogatja.

Íme tehát a darab legfrissebb előzetese:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)