Hirdetés

A Netflix készítheti a Beverly Hills-i zsaru folytatását

|

Eddie Murphy új filmjével is nagyot megy a Netflixen, és a streaming szolgáltató felügyelete alatt tér vissza Axel Foley szerepéhez.

Hirdetés

November elején jelent meg az A nevem Dolemite a Netflix kínálatában, és a legtöbb kritika (köztük a Puliwoodé) szerint a 60-hoz közelítő Eddie Murphy még mindig formában van.

Hirdetés

A csúfosat bukó, 1994-es Beverly Hills-i zsaru 3 után valószínűleg senki nem gondolta, hogy lesz még folytatás, de most, 25 évvel később eljött az idő. A Paramount évek óta akart valamit kezdeni a franchise-zal, felmerült, hogy sorozat készül, de végül filmnél maradtak, és a Netflixre bízták a gyártás feladatát. A negyedik részben ismét Axel Foley-ként láthatjuk Murphyt, de a cselekményről és a további szereplőkről egyelőre semmit nem tudni. A produceri feladatokat Jerry Bruckheimer látja majd el.

Mostanában nem futnak túl jól a rebootok, a Men in Black és a Terminátor új része is bedőlt. Jó kérdés, hogy a Beverly Hills-i zsarunál mennyire működik majd a nosztalgia, vagy meg tudják-e úgy csinálni, hogy a fiatalokat is érdekelje. Szerintetek mit kellene tenni vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)