Hirdetés

Eddie Murphy szerint hamarosan jöhet a Beverly Hills-i zsaru 4

|

Egy film van még hátra, utána pedig a színész ismét magára ölti Axel Foley karakterét.

Hirdetés

Bár Eddie Murphy-től legközelebb a Dolemite is My Name című Netflixes életrajzi filmet láthatjuk majd, a színész bizony arra készül, hogy két ismert és közönségkedvenc szerepében is vissza fog térni a közeljövőben. 

Hirdetés

Murphy a Collidernek nyilatkozott nemrég a terveiről, elmondása alapján pedig az Amerikába jöttem régóta várt folytatása után egy másik sokáig dédelgetett tervét is meg fogja valósítani és el fogja készíteni a Beverly Hills-i zsaru 4-et. Az Amerikába jöttem 2 után tehát Axel Foley negyedik akciódús kalandja következik, emellett pedig komoly energiát szeretne folytatni a standupra is. 

A Dolemite is My Name október 25-én fog megjelenni, amelyet sokan a színész nagy visszatéréseként jellemeznek, így ha Murphy-nek valóban sikerül az újabb berobbanás Hollywoodba, akkor az Amerikába jöttem 2 és a Beverly Hills-i zsaru 4 is jobb esélyekkel indul majd. Remélhetőleg nem lesz izzadságszagú a nosztalgia, mert legendás címeket piszkálnak meg újra, ilyenkor azért mindenkiben van egy egészséges szorongás. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)