Hirdetés

A világ legbunkóbb trolljait gyűjtik össze egy kegyetlen valóságshow-hoz

|

Így kell sok pénzből teret biztosítani annak, hogy valakik mások lelki világába gázolhassanak, és azt egy egész világ láthassa.

Hirdetés

Az MTV-n futó kamu párkapcsolatokat felderítő Catfish: The TV Series alkotói új projektbe kezdtek, amelyhez jelenleg is gyűjtik a szereplőket. Az ideális jelentkezőnek csupán egyetlen feltételnek kell megfelelnie: legyen olyan bunkó, amilyen csak lehet.

A Beyond the Keyboard címmel érkező valóságshow hirdetése szerint olyan internetes trollokat keresnek, akik gyűlölik a kamu gamer lányokat és az úgynevezett "boobie streamereket" (akik hatalmas dekoltázzsal hódítanak a Twtich-en), és ezt rendszeresen szóvá is teszik nekik. A készítők lehetőséget biztosítanak a trollok számára, hogy személyesen is konfrontálódhassanak és megmutathassák, hogy "miről is szól valójában a geek kultúra". Hát egész biztosan nem erről.

A show egyébként nem áll meg ennyinél, olyanokat is keresnek, akiknek határozott véleménye van a feminizmusról, a vegánokról, az összeesküvés elméletekről, rivális sportcsapatokról, a bevándorlásról, a szíriai menekültekről, az LGBT közösségről, vagy bármiről, amibe bele lehet kötni. Bár nagyon szeretnénk, ha a műsor a trollok kifigurázásáról szólna, a jelek szerint egyáltalán nem ez a helyzet, inkább csak adják majd alájuk a lovat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)