Hirdetés

Bezárt egy budapesti mozi, mert nincs elég néző

|

A MOM Parkban található CINEMApink nem élte túl a nézőhiányt.

Hirdetés

Noha pár hónapja már ismét lehet a mozikat látogatni és szépen lassan a blockbusterek is visszatértek a műsorkínálatba, ez nem jelenti azt, hogy a moziláncok fellélegezhetnek. A 2020-as év kész katasztrófa volt számukra, és idén sem rohamozták meg őket a nézők, sokan bizonytalanok a vírus miatt (és ezen nem segít a terjedő delta variáns sem), nem engedhetik meg maguknak anyagilag, vagy éppen rákaptak a streamingre.

A termek gyakran nemhogy tele vannak, félház is nehezen jön össze, ezt pedig komolyan megérzik anyagilag az üzemeltetők, vezessenek akár művészmozit, akár multiplexet. 

Hirdetés

A többiek mellett próbált a CINEMApink is túlélni, azonban három évvel azután, hogy elindították az első vetítéseiket a MOM Parkban, muszáj volt bedobniuk a törölközőt. A CINEMApink Magyarország Facebookon osztotta meg a szomorú hírt, hogy kedd este végleg bezárták a kapukat. Sokáig a nézők szeretete segített nekik átvészelni ezt a nehéz időszakot, de sajnos ez nem volt elég a fennmaradáshoz.

"Köszönjük szépen mindenkinek, aki megtisztelt minket az elmúlt 4 év folyamán egy mozijegy, popcorn vagy nachos vásárlásával. [...] Hiányozni fogtok!"

- írták.

A CINEMApink 2017-ben nyitott meg a MOM Parkban, a Cinema Citytől vette át a termeket, miután a mozihálózat képviselői és a pláza üzemeltetői nem tudtak megegyezni egymással. Pár éve a Mammutban lévő mozit is a CINEMApink vette át, azt 2019-ben zárták be, hogy pár héttel később ismét a Cinema City kezébe kerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)