Hirdetés

Big Game trailer - amikor Samuel L. Jackson az elnök

|

Berobbant a világhálóra Samuel L. Jackson új akciójának első trailere és ez alapján a Big Game olyan, mintha a Cliffhangert keresztezték volna az Air Force One-nal. És persze egy nagy adag öniróniával.

Hirdetés

A finn Jalmari Helandert eddig elkerülték a nagyobb filmek, de most esélye van bizonyítani egy bevállalós akció-kalanddal, amely a 2014-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon hangos sikert aratott.

Képzeljétek el a nyolcvanas és kilencvenes évek kaland- és akciófilmjeit, szorozzátok be az elmúlt évtizedek legnagyobb kliséivel, majd adjatok hozzá egy nagy adag öniróniát: a Big Game trailerén már most látszik, hogy a film hihetetlenül jót kacag magán és a műfajon, miközben minden szereplő - élükön az utánozhatatlan Samuel L. Jacksonnal - próbál olyan kemény lenni, mint a kádszéle. A történet nem is érdemel különösebb magyarázatot, Samuel L. Jackson terroristabökő tekintete minden szónál beszédesebb.

A Big Game még nem rendelkezik magyar dátummal, de egyenesen követeljük, hogy mihamarabb legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)