Hirdetés

Bill Cosby ellen egy 15 éves lány szexuális zaklatása miatt újabb per indul

|

Bill Cosbyt korábban már elitélték, nem kevesebb mint 60 nő vádolta meg szexuális zaklatással és nemi erőszakkal.

Hirdetés

Bill Cosbyt anno 2018-ban ítélték háromtól tíz évig terjedő börtönbüntetésre ítélték nemi erőszakért egy Andrea Costand elleni perben, de végül 2021-ben egy eljárási hiba miatt szabadon engedték. A 84 éves színésznek most ismételten bíróság elé kell állnia, mivel újra szexuális zaklatásával vádolják. Ezúttal egy Judy Huth nevű hölgy vádolta meg Cosbyt azzal, hogy a '70-es években zaklatta őt. A Cosby Show egykori sztárját korábban nem kevesebb mint 60 nő vádolta szexuális zaklatással és nemi erőszakkal.

Az új büntetőperben most kezdődött még csak el az esküdtek, de az már biztos, hogy egészségügyi okokból Bill Cosby nem lesz ott magukon a tárgyalásokon. 

Hirdetés

Judy Huth az állította, hogy még csak 15 éves volt, mikor egy 16 éves barátnője társaságában részt vettek egy Los Angeles-i forgatáson. Itt ismerkedtek meg Cosbyval, aki néhány nap múlva vendégül látta őket a teniszklubjában, ahol alkoholt itatott a kiskorú lányokkal. Ezt követően elvitte őket a Playboy Mansionbe, és azt mondta nekik, ha esetleg bárki kérdezősködne, hazudják magukat 19 évesnek. A Playboy Mansionben aztán a vádak szerint Cosby belenyúlt Huth fehérneműjébe, illetve a saját ágyékára tette a lány kezét, és kényszerítette őt, hogy elégítse ki.

Cosby ügyvédei minden vádat tagadtak. Az eljárás során valószínűleg abba fognak majd kapaszkodni, hogy Huth kiigazítást kért az eset időpontját illetően, 1974 helyett 1975-re datálta a zaklatást. Cosby szóvívője szerint Playboy Mansion felvételei is a színész ártatlanságát fogják bizonyítani. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)