Hirdetés

Bill Murray tényleg szerepelni fog az Ant-Man and the Wasp: Quantumania MCU-moziban

|

Maga Bill Murray erősítette meg, hogy tényleg ő is debütálni fog a Marvel filmes univerzumában, egy nagy kérdés viszont továbbra is nyitott maradt.

Hirdetés

Nemrég szárnyra kapott egy pletyka arról, hogy a 2023-ra tervezett Ant-Man and the Wasp: Quantumania moziban szerepelni fog Bill Murray is. Ezt a híresztelést most épp ő változtatta ténnyé, vagyis megerősítette, hogy valóban a stáb tagja.

A harmadik A Hangya moziban rajta kívül biztosan láthatjuk majd Paul Ruddot, mint Scott Lang, visszatér Evangeline Lilly is Hope van Dyne szerepében, továbbá Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is újrázik, mint Hank Pym és Janet van Dyne. Scott Lang lányát ezúttal Kathryn Newton fogja alakítani, Jonathan Majors pedig Kang, a hódító bőrébe bújik - ennek a karakternek egyik verzióját ugyebár már a Loki sorozatban is eljátszotta.

Hirdetés

Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania történetéről jelenleg még elég keveset tudni, és azt sem derült ki, hogy Bill Murray végül kit fog játszani a filmben. Murray egyébként nem nevezte meg konkrétan ezt a filmet, de elárulta, látni fogjuk őt egy Marvel moziban, innentől fogva pedig már teljesen egyértelmű lett, hogy helytállóak a korábbi szivárgások. 

A jelenlegi tervek szerint az Ant-Man and the Wasp: Quantumania egészen pontosan 2023. július 28-án fog megérkezni az amerikai mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)