Hirdetés

Itt vannak az első fotók a készülő Bill & Ted 3-ból

|

Évtizedek után végre újra láthatjuk az ikonikus párost, és a jelek szerint ezúttal már családjuk is besegít a kalandjukban.

Hirdetés

A Bill és Ted filmek hozták  meg az ismertséget a manapság karrierje reneszánszát élő Keanu Reevesnek. A főszereplőket alakító színészpáros tavasszal jelentette be, hogy évtizedek után hivatalosan is trilógiává bővül a zenészpalánták kalandja, akik immáron már családos felnőttekként próbálják elérni, hogy ők jegyezhessék a világegyetem legjobb nótáját. Ezúttal végre néhány képen is láthatjuk, hogyan fest a korosodó időutazó páros.

Hirdetés

A sztori alapján Bill és Ted ezúttal sem vállalkozik kisebb dologra , mint a teljes valóság megmentése, de a kényes helyzetek elhárításában szerencsére már nagy gyakorlata van a duónak. Immáron már nem csak ketten lesznek, hiszen időközben mindketten családapává váltak és lányaik Thea és Billie is csatlakoznak hozzájuk a kalandjukban. A képek alapján még egy régi ismerős, Halál is feltűnik a vásznon, akit ezúttal is William Sadler játszik majd. A filmből származó képeket az alábbi galériára kattintva nézhetitek meg.

A Bill & Ted Face the Music előreláthatólag 2020 augusztus 21-én kerül a mozikba, ami azt jelenti, hogy hamarosan kell érkezzen a film első előzetese. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)