Hirdetés

Billie Eilish bocsánatot kért egy gyerekkori videója miatt

|

Nagyjából 13-14 éves lehetett, amikor a most sértőnek tartott felvétel készült róla.

Hirdetés

Minden bizonnyal nem Billie Eilish az egyetlen ember a világon, aki tiniként hülyéskedés közben olyan videót rögzített, melyre ma már nem lenne büszke. Az átlagos emberek és Billie Eilish között viszont az a különbség, hogy míg a mi kölyökkori felvételeinkre magasról tesz mindenki, őt van, aki még ezekért is bármikor előveheti, és a mellékelt ábra szerint elő is veszi. 

Lássuk tehát, mi volt az az egekbe kiáltó vétek, amiért most az énekesnő hosszú bocsánatkérésre kényszerűt, melyet egy Instagram Storyban ejtett meg. 

Hirdetés

Nemrégiben szárnya kapott a közösségi oldalakon egy olyan régi videó, mely az akkor még nagyjából 13-14 éves Billie Eilishról készült, aki épp  Tyler the Creator Fish című számára tátog. A dalban pedig szerepel egy olyan szó, a "chink", ami sértő az ázsiaiakra nézve. Ennyi kellett ahhoz, hogy Eilisht rasszistának titulálják. A másik videórészletet is sikerült előkaparni, melyen a tini Eilish épp halandzsázik - most kapaszkodjatok meg - vagyis a vádak szerint itt is az ázsiaiakat gúnyolta ki. 

@lcxvy

Reply to @.lisqvz #billieeilish #billieeilishcancelled lol

♬ original sound - lena !!!

Mindezek után jutottuk el odáig, hogy az immár 19 éves énekesnő hosszasan magyarázkodott és mindenkitől bocsánatot kért az említett Storyban (ezt lentebb ti is megtaláljátok).

Leírta, hogy senkit sem akart megbántani, a kifogásolt szót egyáltalán nem ismerte, így annak jelentésével sem volt tisztában, ő csak Tyler the Creator dalát utánozta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A halandzsa kapcsán pedig azzal védekezett (mivel itt is védekeznie kellett, annyit támadást kapott), hogy ez semmiféle csoport ellen nem irányult, egészen egyszerűen ez egy családi poén, nem létező nyelveken szokott otthon halandzsázni, szóval egyáltalán nem arról van szó, hogy bárkinek is az akcentusán gúnyolódott volna. 

Sorait azzal zárta, hogy továbbra is mindenkinek beszélgetnie, figyelnie és tanulnia kell. Íme a teljes Story:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)