Hirdetés

Birds of Prey - megvan, ki játszhatja Cassandra Caint, azaz Batgirlt

|

Az orgyilkosból lett hősnő is benne lesz a filmben, és jó eséllyel egy relatív újonc színésznő alakításával.

Hirdetés

Lassan minden összeáll a Warner Bros. következő szeretet projektjéhez, aminek fő csillaga Harley Quinn lesz. A szerepet természetesen ezúttal is Margot Robbie hozza majd, de ezúttal más hősnők is lesznek mellette.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy Huntress (Mary Elizabeth Winstead) és Black Canary (Jurnee Smollett-Bell) is tagjai lesznek a négyfős osztagnak, de az utolsó szereplő kiléte még ismeretlen volt. A Variety jelentése szerint a negyedik hősnőt, Cassandra Caint Ella Jay Basco játszhatja. Egyelőre csak tárgyalások folynak az ifjú színésznő és a Warner között.

Cassandra Cain egyébként egy gyermekkorától orgyilkosnak kiképzett hölgyemény, akihez szülei hozzá sem szóltak, és minden emberi kapcsolatot megvontak tőle, hogy a tökéletes gyilkológéppé válhasson. A karakter először 1999-ben bukkant fel, idővel pedig magára húzta a Batgirl jelmezt. Ha a Birds of Prey valaha tényleg elkészül, akkor ő lehet annak egyik legérdekesebb szereplője.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)