Hirdetés

Ewan McGregor is képregényfilmes gonosz lesz

|

Doctor Strange szerepét végül nem ő kapta meg, de a másik oldalon csatlakozik a képregényfilmek világához.

Hirdetés

A Disney teljesen átszabta Star Wars filmes terveit, ezért egyáltalán nem biztos, hogy elkészül a sokat pletykált és sokak által várt Obi-Wan Kenobi film.

Hirdetés

A színész legutóbb azt nyilatkozta, nem kapott megkeresést ennek kapcsán, úgyhogy most érdemes inkább félretenni ezt az álmot és arra koncentrálni, ami valóban lesz. A Deadline értesülései szerint a Birds of Prey film főgonosza, Fekete Maszk szerepét McGregor kapta meg. A karakter Bruce Wayne nagy ellensége, aki apja koporsójából csináltatott magának maszkot, és miután szüleitől örökölt (megölte őket, hogy az övé legyen) cége, a Janus Cosmetics összeomlott, elhatározta, hogy romokba dönti a várost. A filmben egyébként Batman nem lesz benne, de Harley Quinn, Fekete Kanári, Vadásznő és Renee Montoya összeáll, hogy megmentsék Cassandra Caint (a negyedik Batgirlt) Fekete Maszk fogságából.

A Birds of Prey-t 2020. február 7-én mutathatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)