Hirdetés

A Birds of Prey film teljes címe meglepően hosszú és egészen csodálatos

|

A DC nem is akarja eltitkolni, hogy a film sztárja Margot Robbie Harley Quinnje lesz.

Hirdetés

Hölgyeim és uraim, Margot Robbie Instagram posztjából kiderült, hogy a DC csajos akciófilmjének címe Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) lesz. Igen, ez így egyben mind.

Hirdetés

Margot Robbie fotóját sokan poénra vették, úgyhogy a The Hollywood Reporter kollégái gyorsan ki is adták a hivatalos megerősítést, miszerint tényleg ez lesz a teljes cím, és nem csak a színésznő viccelődött a rajongóival.

View this post on Instagram

😆

A post shared by @ margotrobbie on

Ugyan furának hathat ez tényleg nevetségesen hosszú cím, alapvetően illik Harley Quinn karakteréhez. Mi csak azt reméljük, hogy a csicsás címzés ellenére nem csak Margot Robbie-nak jut majd ki a reflektorfényből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)