Hirdetés

Birds of Prey - új képeken Harley Quinn és Cassandra Cain

|

A színésznőket a forgatások során kapták lencsevégre.

Hirdetés

Már javában zajlanak a Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) forgatási munkálatai, de ezidáig még nem sok konkrét anyagot láthattunk a készülő képregényes moziról.

Hirdetés

A legújabb képeket a mozifilmmel foglalkozó Birds of Prey movie updates nevű Twitter-oldalon publikálták. Ezeken Harley Quinn és Cain is civil ruhában látható, illetve Margot Robbie karakterének esetében a fene sem tudja, mi számít szuperhősszerkónak és mi sima hétköznapi göncnek. A lányok egyébként vélhetően bevásárlást tartottak, és a listájukról nem hiányzott egy hatalmas zsák kutyakaja sem. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy kinek szánják ezt a méretes pakkot, de ennyi eledeltől még Superman kutyája, Krypto is jól lakna - vele mondjuk nem is ebben a filmben, hanem a 2020-ben érkező DC Super Petsben találkozunk majd. Térjünk is vissza inkább a friss fotókra: 

A Birds of Prey várhatóan jövő februárban fog debütálni a mozikban a DC Extended Universe részeként. Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)