Hirdetés

Birds Of Prey - megtalálták Huntresst és Black Canaryt

|

Felpörögtek a dolgok a DC kizárólag női szuperhősöket felvonultató mozija kapcsán, két új szerepre is megvan a megfelelő jelölt.

Hirdetés

Tegnap írtunk arról, hogy premierdátumot kapott a Birds Of Prey, az a szuperhősös mozi, ahol Harley Quinn (Margot Robbie) más közkedvelt DC-s hölgyekkel nyomul együtt. Akkor még nem ismertük a többi főszereplő kilétét, csak pár jelöltről tudtunk beszámolni. Nos, két tipp is helyesnek bizonyult. 

Hirdetés

Most ugyanis kiderült, hogy Black Canary/Fekete Kanári szerepében Jurnee Smollett-Bellt (True Blood - Inni és élni hagyni) láthatjuk majd, Huntress/Vadásznő pedig Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10.) lesz. A filmben elvileg Renee Montoya is fontos szerephez jut, de az ő karaktere kapcsán egyelőre még nincs hír a kiválasztott színésznőről. A főgonosz, Fekete Maszk megformálójáról sem árult még egy egyetlen apró információmorzsát sem a stúdió. 

Black Canary és Huntress is elég érdekes karakter, akiket az évek során számos alkalommal átírtak már a képregényes alkotók, szóval nem túl egyszerű dolog kiigazodni a múltjukban. Ha szeretnétek, akkor szívesen készítünk majd róluk magyarázó videót a film premierjének közeledtével.

A jelenlegi tervek szerint a Birds Of Prey 2020 februárjában érkezhet meg a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)