Hirdetés

Birds of Prey - netre szivárgott a mozis teaser előzetes

|

Sajnos egyelőre még csak az ukrán változat van fent a neten, de bármikor érkezhet az angol nyelvű is.

Hirdetés

A hangzatos című Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) csak februárban kerül majd a mozikba, de az alkotók már most elkezdik ráhangolni a közönséget a DC női különítményének filmjére, aminek központjában a Suicide Squadban debütált és nagy népszerűségnek örvendő Harley Quinn áll, aki a jelek szerint Mr. J nélkül is remekül boldogul.

Hirdetés

A főszereplőt természetesen ismét Margot Robbie alakítja majd, de a Birds of Preyben feltűnnek majd olyan sztárok, mint Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez vagy éppen Ewan McGregor (Fekete Maszk szerepében). Nagyon úgy tűnik, hogy nemsokára egy előzetesben is ismerkedhetünk a szereplőkkel, ugyanis a Redditre felkerült az ukrán verzió, amit az Az - Második fejezet előtt vetítettek le. Ha beszédet nem is értjük, azért egy kis képet kaphatunk, hogy milyen hangulata lesz a filmnek:

VIDEO: Birds of Prey HD Teaser! from r/DC_Cinematic

A Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) 2020 február 7-én nyit a mozikban. Ti várjátok már Harley Quinn legújabb filmjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)