Hirdetés

Margot Robbie mesélt Harley és Joker szakításáról

|

A Birds of Prey egy szabad és független Harleyról fog szólni, és láthatjuk majd, hogy a karakter hogyan működik Joker nélkül.

Hirdetés

A Birds of Preyben egy szakítás utáni Harleyval fogunk találkozni, aki így egy nagyon más karakter lesz, mint a Suicide Squad idejében. Margot Robbie beszélt erről az Empire Magazine újságírójának, és szóba került a karakter Jokerrel való viszonya is. Elmondása szerint a kettejük kapcsolata volt számára a legnehezebben érthető része az első filmnek.

Hirdetés

Az újságíró kérdésére Robbie elmondta, hogy a karakter hogyan birkózott meg a szakítással.

"Próbált jobbá válni tőle. Úgy tűnt, hogy ez a megfelelő módja annak, hogy feldolgozza a szakítást. Nem egyszerű erős nőnek lenni. Ezúttal egy kicsit inkább Courtney Love, mint Debbie Harry. Úgy van vele, hogy »egyedül vagyok, nincs rá szükségem, ott rohadjon meg«. Persze ha a Joker ráírnia, hogy »fent vagy?« már futna is. Szétesne helyben."

Elmondta, hogy az első film kapcsolata összezavarta őt, de a szakítást meg tudja érteni.

"Ezt mindenki megérti, és együtt tud vele érezni bizonyos szinten. Mondjuk ő úgy dolgozza fel a dolgot, hogy felrobbant mindent. Ezt én nem csinálom, de értem a motivációt."

Margot Robbie alig várja, hogy az emberek lássák a szabad Harley kalandjait, amire egyébként már nem is kell sokat várnunk. A film 2020. február 6-án érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)