Hirdetés

Birds of Prey - új képek érkeztek a forgatásról, az egyiken Joker is feltűnik

|

Batman legendás ellenfele valószínűleg csak egy cameo erejéig szerepel majd a filmben.

Hirdetés

Noha még majdnem egy év van hátra a Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) bemutatójáig, az alkotók már próbálják a rajongók lelkesedését felébreszteni, hiszen kaptunk január végén egy rövid teasert. és a forgatásról is csordogálnak képek.

Hirdetés

A Twitteren most ismét bepillantást nyerhetünk a DC világ legkeményebb hölgyeire fókuszáló film kulisszái mögé. Azon felül, hogy kaptunk még néhány izgalmas képet a Margot Robbie által alakított Harley Quinnről, az egyik fotó maga Joker is feltűnik. Nagyon úgy tűnik, hogy Harley és Mr. J. útjai különválnak, ugyanis az egyik fotón feltehetőleg veszekedés közben láthatjuk őket. Azt a képregényekből tudjuk, hogy a DC őrült gonosztevő párjának kapcsolata nem éppen súrlódásoktól mentes, valószínűsíthető tehát, hogy Harley az egyik ilyen összetűzés után dönt úgy, hogy egyedül próbál meg boldogulni. 

Persze az, hogy Jared Letónak, hogy fér bele a Morbius forgatása mellet egy DC film is, erősen kérdéses; reméljük, hogy a cameojához szükséges jeleneteket már korábban felvették és nem kell egy másik színészt keresni a helyére, bár ezen sem lepődnénk azért meg. A Birds of Preyben Margot Robbie mellet feltűnik még Mary Elizabeth Winstead, aki Vadásznőt játssza, Jurnee Smollett-Bell Fekete Kanár szerepében, valamint Ella Jay Basco, aki Cassandra Caint (a későbbi Batgirlt) kelti életre. Ewan McGregornak és Chris Messinának is jut majd egy-egy hely a filmben a rosszfiúk oldalán, ők Fekete Maszkot és Victor Zsaszt alakítják.

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)