Hirdetés

Birds Of Prey - premierdátumot kapott Harley Quinn csajbandájának filmje

|

Ezen kívül még két másik mozi is csőben van, amelyekben szintén fontos szerephez jut Margot Robbie karaktere.

Hirdetés

Még mindig több a kérdőjel a Warner Bros. DC-s mozitervei kapcsán, mint a konkrétum, de a jelek szerint a Birds Of Prey film munkálatai azért egész jól haladnak. Most épp a premier dátumára derült fény. 

Hirdetés

A Birds Of Prey mozit még 2016 szeptemberében kezdte el írni Christina Hodson (neki köszönhetjük a hamarosan a mozikba kerülő Bumblebee-t is), idén áprilisban pedig már rendezőt is találtak a projekt élére,  Cathy Yan dirigálja majd a szuperhősnők kalandját. A Variety információ szerint 2020. február 7. lesz az a dátum, amit Harley Quinn rajongói már most felvéshetnek a naptárukba, ekkor érkezik ugyanis meg az amerikai vetítőtermekbe a Birds Of Prey film. 

Egy kizárólag női hősökből (és antihősökből) áll csapat lesz a Birds Of Prey középpontjában, ebben a kompániában pedig a hírek szerint Harley Quinn mellett Black Canary (Fekete Kanári), Huntress (Vadásznő) és Renee Montoya is helyet kaphat. Egyelőre még csak Margot Robbie szerepeltetése biztos, a többi karakter megformálóit még nem jelentették be. A pletykák viszont arról szólnak, hogy Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10., Fargo, Scott Pilgrim a világ ellen), Gugu Mbatha-Raw (The Cloverfield Paradox, A szépség és a szörnyeteg), Jurnee Smolett-Bell (Underground, True Blood - Inni és élni hagyni), Margaret Qualley (Death Note, Rendes fickók), és Cristin Milioti (Black Mirror, A Wall Street farkasa) is versenyben vannak a szerepekért. A forgatások elvileg a jövő év elején startolhatnak el. 

Nem csak a Birds Of Prey-ben láthatjuk majd viszont Harley Quinnt, Margot Robbie ugyanis elvileg a jelenleg is készülő Suicide Squad 2-ben is központi karakter lesz, illetve dolgozik a Warner Bros. egy Harley Quinn és Joker közös mozin is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)