Hirdetés

Rettentő bájos Harley Quinn a Ragadozó madarak új, magyar feliratos előzetesében

|

A leány sajátos módon dolgozza fel a szakítást. Ewan McGregort is megnézhetjük a főgonosz szerepében.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap múlva mozikba kerül a csodálatosan hosszú című Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), melynek középpontjában Harley Quinn és hasonlóan veszélyes barátnői, Fekete Kanári, Vadásznő, Casandra Cain, valamint Renee Montoya állnak.

Hirdetés

Az utolsó trailerben azt láthatjuk, ahogy Harley felrobbantja volt pasija, Joker egyik létesítményét (teljesen érthető reakció ez a szakításukra), viszont nem csak ez okoz problémát számára. Most, hogy nem köti semmi a bohóchoz, sokan vadásznak rá, köztük az Ewan McGregor által alakított Roman Sionis, avagy Fekete Maszk (Black Mask) is.

Reméljük, ez végre jól sikerül, és elfeledteti velünk a Suicide Squadot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)