Hirdetés

Birds of Prey - megkezdődtek az utóforgatások

|

Margot Robbie és a stáb többi tagja belefogtak az utolsó simításokba.

Hirdetés

Aggodalomra persze semmi ok, egyáltalán nem jelenti a Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) pótforgatásainak ténye azt, hogy bármi komoly baj lenne a filmmel, ez már teljesen bevett szokás a nagyobb mozik esetében. 

Hirdetés

Gabriela Chiong‏ a napokban Los Angelesben szúrta ki a stábot, akik épp egy új jelenetet vettek fel a filmhez. Nem sok látszik a videón, ezt meg kell hagyni, de az azért jól kivehető, hogy több hölgy is Harley Quinn új, overálos ruhájában feszít - ők valószínűleg a színésznő dublőrei lehetnek. 

A Birds of Prey 2020 februárjának elején érkezik majd meg a mozikba, szóval addig bőven van még elég idő csiszolgatni kicsit a filmet. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)