Hirdetés

Bízik-e Kevin Feige a Fekete Özvegy májusi bemutatójában?

|

Hiába a Marvel Moziverzum ura, sajnos most nem ő dönt mozifilmjeik premierjének sorsáról.

Hirdetés

2020 tavasza - eredetileg ekkor tervezték debütáltatni a Marvel Moziverzum negyedik fázisának nyitódarabját, a Fekete Özvegyet. Igen ám, de tudjuk jól, hogy időközben beütött a járvány, és bár a Disney+-nak és a WandaVisionnek hála ezen a héten végre csak elrajtolhat az MCU új korszaka, mozis fronton továbbra is bizonytalan a jövő.

Kevin Feige stúdiófőnök a Comic Booknak adott friss interjújában is megerősítette, hogy... mondjuk úgy, nincs semmi megerősítve, mindenesetre reméli, hogy hamarosan újra a nagy vásznon is düböröghet tovább a szuperhősgyár.

Hirdetés

Mint mondta:

"A bizakodásnak ma már semmi értelme, senki sem biztos semmiben. A remény hal meg utoljára. Abban bízol, egyévnyi halasztás elég lehet, illetve már itt a vakcina is. Meglátjuk, én nagyon reménykedem. Szeretnék már visszamenni többedmagammal mozizni."

Hozzátette: bízik "Hollywood történetének legnagyszerűbb marketingcsapatában", akik hamarosan újra berobbantják filmjeik promógépezetét, hiszen, ahogy 2019-ben a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben esetén is, úgy a Scarlett Johansson-féle Fekete Özvegyet (tervezett hazai premier: május 6.) is csupán két hónappal követné a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája (tervezett hazai premier: július 8.), már ha a koronavírus is úgy engedi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)