Hirdetés

Biztató helyzetjelentés érkezett az Indiana Jones 5 felől

|

Nagyon úgy fest, hogy Harrison Ford hamarosan ismét pihentetheti egy kicsit az ostort és a kalapot.

Hirdetés

Talán nem is tudjátok, de bizony készül már az Indiana Jones 5, amiről rendelkezünk is némi információval, noha túlzás lenne azt állítani, hogy dúskálunk a részletekben. A film rendezője, James Mangold az év elején még úgy saccolta, hogy nagyjából egy hónap lehet hátra a forgatásból, és habár úgy tűnik, ez az előrejelzés nem volt tűpontos, azért szerencsére még sínen van a projekt.

Nem olyan régen a film producere, Frank Marshall tett közzé egy képet a Twitteren a Pinewood Studios épületéről, és a posztban lévő megjegyzéséből kiderült, hogy már a célvonalban vannak az Indiana Jones 5 forgatási munkálatai.

Hirdetés

Ha összerakjuk a két helyzetjelentést, akkor gyaníthatóan a hónap végén, vagy valamikor márciusban talán végezhet is a stáb, Harrison Ford pedig ismét megszabadulhat egy időre jelmezétől.

Sajnos azt még nem igazán tudni, miről fog szólni Indy következő kalandja, de nem kizárt, hogy ismét lesznek benne nácik, valamint egy alaposan kigyúrt Mads Mikkelsen is. Sőt, ha beigazolódik a pletyka, akkor megismerhetjük a híres régészprofesszor utódját is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)