Hirdetés

Biztató hírek érkeztek a Pókember: Irány a Pókverzum 2-ről

|

A Sony Pictures elnöke helyzetjelentést adott az animációs film folytatásával kapcsolatban.

Hirdetés

Peter Ramsey, Bob Persichetti és Rodney Rothman 2018-as animációs filmje, a Pókember: Irány a Pókverzum nem csupán műfajának egyik kiválósága, de a legjobb Pókember film titulusra is lazán pályázhat. Az alkotás szakmai sikere (még Oscar-díjat is nyert) egyértelmű, és bevételek tekintetében sincs oka szégyenkezésre, hiszen 90 milliós büdzséből készült és közel 400 millió dollárt hozott a Sony Pictures konyhájára globálisan.

Már 2019-ben egyértelművé vált, hogy lesz folytatás, az viszont csak idén áprilisban derült ki, hogy ismét egy trió felel a rendezéséért: Joaquim Dos Santos (Az igazság ligája: Határok nélkül, Avatar - Az utolsó léghajlító), Kemp Powers (Lelki ismeretek) és Justin K. Thompson (Herkules, Tarzan legendája). 

Hirdetés

Azóta sajnos nem sokat hallottunk a projekt felől, de most a Sony Pictures elnöke, Amy Pascal megtörte a csendet a Fandangónak adott interjújában (ebben mesélt a következő Pókember trilógiáról is Tom Hollanddel). Pascal szavai alapján jól haladnak a munkálatok, a végeredmény fantasztikus lesz, és a nagyon közeli jövőben mutatnak is majd valamit belőle. 

Persze azt nem árulta el, hogy mikor, de erre számos lehetőségük lesz a következő hetekben, hiszen december közepén kerül mozikba a Pókember: Nincs hazaút, ami jegyelővételi rekordokat döntöget, és a szintén az univerzumhoz tartozó Morbius bemutatkozására sem kell már sokat várni, 2022 elején sorra kerül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Pókverzum 2 várhatóan még tovább mélyíti majd Miles Morales (Shameik Moore) és Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) kapcsolatát, valamint behoz új hálószövőket is a képbe (mint a Pókember 2099 sztoriszál Miguel O'Harája), szóval rengeteg okunk van türelmetlenül várni, hogy Pascalék mutassanak valamit a folytatásból. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)