Hirdetés

Nem véletlen, hogy külön filmet kap Black Adam

|

Dwayne Johnson azt ugyan nem árulta el, miért nem tűnik fel Black Adam a Shazam! moziban, de állítása szerint jó oka van a Warnernek és a DC-nek, hogy nem egy filmben mutatják be a két karaktert.

Hirdetés

A rengeteg készülő DC-film főszereplői közül az egyik leglelkesebb a részvételével kapcsolatban a Black Adamet alakító Dwayne Johnson annak ellenére, hogy már évek óta várakoztatják. Így egy nemrég adott interjújában is szívesen beszélt a karaktere debütálásáról, hiába volt a téma alapvetően a decemberben a mozikba kerülő Jumanji: Vár a dzsungel.

Hirdetés

Comicbook.com munkatársa kérdezett rá poénkodva, hogy segít-e a Shazam! főszerepében feltűnő Zachary Levi-nak felpakolni néhány kiló izmot, de a Rock hamar leszögezte, hogy az ő első filmje teljes mértékben elkülönül majd attól a projekttől.

"Nem. Úgy gondolom annak a csapatnak egy nagyszerű terve van vele és sok szerencsét kívánok azoknak a srácoknak, de külön kellett választanunk a dolgokat. Ugye Black Adam és Shazam általában együtt tűnik fel, de mi kettéválasztottuk, szóval ők biztosan valami nagyszerűt fognak kihozni az ő részükből. De utána eljön Black Adam ideje!"

- mondta Johnson.

Akármilyen izgatott is a pankrátorból lett színész, a Shazam! forgatása is csak jövőre esedékes, így egyelőre merész lenne találgatni, mikor illeszthetik be az ő filmjét a DC-filmek elég sűrű menetrendjébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)