Hirdetés

A Black Mirror egyik alkotója szerint nincs saját univerzuma a sorozatnak

|

Ugyan vannak utalások és easter eggek az egyes részekben, de Charlie Brooker szerint sokkal inkább egy multiverzumról van szó.

Hirdetés

Már több évadot is megélt a Netflixen futó Black Mirror sorozat, amihez nemrég érkezett egy egészen izgalmas és interaktív film is, a Bandersnatch. Azonban az érdekes utalások és egyéb apróságok ellenére úgy tűnik, nem egy nagy univerzumban játszódik a széria.

Hirdetés

Charlie Brooker, a Black Mirror egyik megalkotója nemrég adott egy interjút az IGN.comnak, amiben azt is megkérdezték tőle, hogy létezik-e a Black Mirror univerzum? Brooker erre elég érdekes választ adott, ugyanis azt mondta, hogy egy megosztott multiverzumuk van, amiben azt csinálnak, amit csak akarnak, és kicsit olyan a dolog, mint amilyen a Pókember: Irány a Pókverzum! volt.

Nektek tetszik a Black Mirror?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)