Hirdetés

A kritikusok el vannak ájulva a Black Panthertől

|

Bár a hivatalos kiritkákra egészen február 6-ig kell várni, a néhány mondatos beszámolók alapján úgy tűnik, hogy a Marvel egyszerűen nem tud hibázni.

Hirdetés

Nem tudnám megmondani miért, de egyszer csak átkattant bennem valami, és azóta elképesztően rá vagyok pörögve a Black Panther mozira, amit hamarosan itthon is vetítenek majd.

Hirdetés

A jelek szerint nem fogok csalódni, az amerikai sajtóvetítésről ugyanis úgy jöttek ki a kritikusok, hogy oda meg vissza voltak a filmért. Volt aki azt írta, bárcsak sose ért volna véget, míg mások szerint kész csoda lenne, ha nem jelölnék néhány kategóriában Oscar-díjra a Marvel új üdvöskéjét. A jelek szerint nemcsak Michael B. Jordan, hanem a többi színész is hatalmasat alakít. Úgy látszik, a Marvelnél nem tudnak hibázni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)