Hirdetés

Fekete Párduc - az őszinte előzetes vele sem bánt kesztyűs kézzel

|

Tökéletesen világít rá a Fekete Párduc mozi hibáira a legutóbbi Honest Trailer, ugyanakkor a film erényeit sem felejti el dicsérni.

Hirdetés

Nekem személy szerint azok a kedvenc Honest Trailer videóim, ahol nem csak a földbe tiporják az adott filmet, hanem a kemény kritikával azonos őszinteség mellet a pozitív részeket is kiemelik. A Fekete Párduc őszinte előzetese is pontosan ilyen lett. 

Hirdetés

Mindenekelőtt szólok, hogy az alábbi videó egyik jelenete komoly spoilereket tartalmaz nem csak a Fekete Párduc, hanem a Thor Ragnarök, a Pókember: Hazatérés és elsősorban a Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán is, úgyhogy csak és kizárólag akkor nézzétek meg, ha már túl vagytok ezeken a filmeken. A Screen Junkies videójában a legapróbb részletekre is figyelnek, ti például észrevettétek, hogy T'Challa az eddigi első Marvel hős, aki nem viszonozza az őt ért oltásokat egy mókás riposzttal? Bizony, a Fekete Párducnak nem kenyere a szájkarakte, helyette inkább a hallgatás művészetét maxolta ki. 

Az egész videó nagyon vicces, de én a végén nevettem a legnagyobbakat, az alternatív stáblista felolvasásánál ezúttal tényleg brillíroztak a készítők. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)