Hirdetés

Black Panther - a király kihívója az új trailer főszereplője

|

Az alig fél perces Black Panther Super Bowl reklám videóban a főszerepet ezúttal nem a párduc, hanem ellenfele kapta. Killmonger háborút hirdet mindenki ellen. Azért egy autóreklám is belefér még...

Hirdetés

A Fekete Párduc a Super Bowl szünetében két új reklámot is kap, számunkra leginkább a film trailere a fontos, mindkettő megtekinthető már. A következő MCU film legújabb videója ugyanis Wakanda királyának ellenfelére, Erik "Killmonger" Stevensre koncentrál, aki a film fő gonosza lesz.

Hirdetés

A király kihívójának szónoklata ugyan meglehetősen rövid, de segít elképzelni, hogy milyen karakter is lesz a Michael B. Jordan által megformált rossz fiú.

A 30 másodperces reklámanyag alatt egyébként Kendrick Lamar egyik új dala hallható. A nagy sikerű rapper a Black Panther csapatával együtt dolgozva segített a zenei háttér megkomponálásában.

A Killmonger fenyegetéseire reagálva Chadwick Boseman úgy megijed, hogy be is ül egy csodaszép Lexusba. Mert egyébként a másik Black Panther videó egy autóreklám, ami azért tagadhatatlanul passzolt T'Challa karakteréhez.

A Black Panther magyarországi premierje február 15-én lesz esedékes. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)