Hirdetés

Befutott a Black Panther film első előzetese

|

A Black Panther filmmel a Marvel új, eddig számára járatlan ösvényekre tévedt. A trailer alapján úgy tűnik eddig jó úton haladnak.

Hirdetés

Ahogy korábban beharangozták, a poszter után végre belepillanthatunk a Black Panther filmbe is egy teaser erejéig.

A következő nagy Marvel kaland csak jövőre fog mozikba kerülni, de a trailernek köszönhetően már most belepillanthatunk abba, hogyan képzeli el a jövőt a stúdió. Chadwick Boseman még tavaly nyilatkozta, hogy a film hangulatában el fog ütni attól amit eddig a Marvel mozikban megszokhattunk.

"Én mindig is a sötétebb hangvételű szuperhősfilmekhez vonzódtam, ezeket szerettem leginkább. Örülök, hogy a Black Panther film is keményebb lesz. Biztos akartam lenni benne, hogy a kezdetektől fogva így csináljuk. Ezt akartam csinálni."

Mivel a színész is határozottan a darkosabb filmek felé húzódik, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a Black Panther megnyeri majd a komolyabb szuperhősfilmek szerelmeseit. 

A tervek szerint a Black Panther 2018. február 16-án érkezik az amerikai mozikba. Nektek hogy tetszik így első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)