Hirdetés

Új, magyar feliratos előzetest kapott a Fekete Özvegy

|

Feltűnik benne Taskmaster, aki láthatóan eltanulta Amerika kapitány egy mozdulatát is.

Hirdetés

Nemcsak a Marvel sorozataiba nézhettünk bele a hajnali Super Bowl szünetében, hiszen felbukkant Natasha Romanoff, avagy a Fekete Özvegy is, akinek önálló filmjét április 30-ától fogják vetíteni a hazai mozik.

Hirdetés

A Black Widow film is mindössze fél percet kapott, de ebbe a rövid időbe is sikerült belesűríteni némi akciót, drámázást, robbanásokat. Többször láthatjuk a főgonoszt, Kiképzőt (eredetiben Taskmaster), akinek az a különleges képessége, hogy simán leutánozza mások mozdulatait. Azt érdemes még tudni, hogy a film egyébként az Amerika kapitány: Polgárháború után, de a Végtelen háború előtt játszódik.

Magyar feliratos előzeteseket, saját gyártású videókat, mókás és szakmai tartalmakat egyaránt találhattok a YouTube-on kialakított szegletünkben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)