Hirdetés

Chris Evans megerősítette a Fekete Özvegy filmet

|

Ha valaki megérdemelne végre egy önálló Marvel filmet az a képregényes filmvilág legmenőbb kémje. A Fekete Özvegy története megérne egy mozit, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az MCU fejesei is így gondolják.

Hirdetés

A rajongók azonnal felpörögtek, amikor az első pletykák felröppentek a Black Widow film kapcsán, de aztán szépen el is halkult a tömeg, amikor a Marvel megtagadott minden kommentet a projekt kapcsán. Úgy néz ki, hogy Amerika Kapitánynak senki nem szólt arról, hogy nem kéne erről beszélni.

Hirdetés

Chris Evans beszélgetett az ET Canada újságíróival a Black Panther film kapcsán, mondott valamit, amit lehet, hogy nem kellett volna.

"Nincs semmi, amit a Marvel Studios ne tudna megoldani. A Captain Marvel premierjének ugyanilyen hatása lesz, aztán jön a Black Widow film, aminek szintén. A Marvelnek megvan a receptje a győzelemre, és egy lépéssel mindenki előtt jár."

A Kapitány nagyon izgatott az MCU jövője kapcsán, függetlenül attól, hogy lesz-e benne szerepe vagy nem. Azért az meglepő, hogy ilyen nyíltan beszél egy filmről, aminek munkálatait még be sem jelentették hivatalosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)