Hirdetés

Új Fekete Özvegy sorozatot indít a Marvel

|

Teljesen világos, hogy a közelgő mozifilmet akarja meglovagolni az új széria, de ezzel nincs is semmi gond.

Hirdetés

Kelly Thompson és Elena Casagrande felel majd az áprilisban induló új Black Widow képregénysorozatért. Ígéreteik szerint az új széria "mindent megváltoztat majd", amik nyilván a kelleténél egy picit nagyobb szavak, de megszoktuk ezt már az összes új képregény startjánál, szóval kár is ilyenekért borzolni a szemöldökünket. 

Hirdetés

Ennél sokkal izgalmasabb azonban az, hogy kik is dolgoznak az új Black Widow képregényeken: Kelly Thompson egy Eisner-díjra jelölt író (ez nagyjából a képregényes Oscarnak felel meg), aki olyan sorozatok sikeréhez járult hozzá, mint a Captain Marvel, a Jessica Jones, vagy a Deadpool, a rajzokért pedig egy ifjú tehetség, Elena Casagrande felel, aki a Hulk, a Catwoman, és a Batgirl szériákban bizonyított az utóbbi években. 

Természetesen az sem véletlen, hogy az új sorozatban felbukkan majd Red Guardian és Yelena Belova, akik mit ad isten, épp a most érkező Fekete Özvegy mozifilmben is szerepelnek (ott David Harbour és Florence Pugh alakítja őket). Thompson az IGN.com-nak elmondta, hogy véleménye szerint Fekete Özvegy egy sokoldalú karakter, aki egy halom különböző zsánerhez passzol. Az írónő valódi érzelmi mélységet is ígér az új történet kapcsán, mi pedig kíváncsian várjuk, tényleg annyira ütős lesz-e a sorozat, mint amennyire az alkotók áradoznak róla. 

Mindenesetre az első szám Adam Hughes által rajzolt borítóképét már meg tudjuk mutatni:

A Black Widow első száma áprilisban kerül fel az amerikai képregényboltok polcaira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)