Hirdetés

Pletykák szerint Penge filmen dolgozik a Marvel, elvileg Wesley Snipes is visszatér

|

Nem csak hogy visszatérhet a nagy öreg, de ha minden igaz, akkor egy R-besorolású moziban fog vagdosni.

Hirdetés

A Disney korábban már elmondta, hogy bizony nem feltétlenül fognak ők elfordulni minden R-besorolású projekttől, és ha van film, ami ezt egyébként tényleg igényelni is, akkor az például a Penge (Blade) lehetne. A MovieWeb jelentése szerint pedig már pletykálnak is egy marveles Penge filmről.

Hirdetés

Az első "infók" szerint Wesley Snipes venné fel újra a bőrkabátot, és már a forgatókönyv is megvan, bár azt nem tudni, hogy ki felelt érte. A sztori középpontjában elvileg Penge és lánya kapcsolata lenne. Ez azt jelentheti, hogy Wesley Snipes az új filmben át is adhatná a vámpírvadász hivatást gyermekének (feltételezhetően Fallon Greynek), és leköszönne.

Fontos megjegyezni, hogy a fentiek tényleg csak pletykák, amelyek forrásai nem tagjai a film stábjának vagy a Marvel bármelyik ágazatának. Ettől függetlenül kétdségtelenül érdekes lenne egy modern képregényfilmet látni Penge főszereplésével.

Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)