Hirdetés

Tiszta alsóneműt bekészíteni: itt a Blair Witch bővített trailere

|

Az Ideglelés egy reboottal tér vissza idén a mozikba, az egyszerűen Blair Witch címet viselő film pedig egy elég ígéretes új előzetest kapott.

Hirdetés

1999-ben elképesztően népszerűvé tette a found footage filmeket a Blair Withc Project, azaz azokat a sztorikat, amiket talált felvételek bemutatásaként adtak elő a készítőik, így egyfajta valóságérzetet kölcsönözve a természetesen fiktív képsoroknak. Ugyan a Blair Witch az eredeti készítők nélkül tér vissza a mozikba, elég jónak tűnik az új trailer.

Az eredeti, a Comic-Conon bemutatott előzetesnél ugyan nem kaptunk hosszabb videót, de a második kedvcsinálóban néhány új, kellően felkavaró részlet derült ki a sztoriról. A Blair Witch története egyébként ott veszi fel a fonalat, amikor az első film egyik szereplőjének testvére egy videót talál, ami alapján úgy tűnik, szerette még mindig a boszorkány kísértette erdőben van. Így természetesen a keresésére indulnak, innentől pedig sejtitek, milyen jól mennek a dolgok. Amerikában szeptember 16-án kerül a mozikba a Blair Witch, a magyar megjelenésről egyelőre nincs hír.

Nektek hogy tetszett az új trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)