Hirdetés

Megvan az élőszereplős Bleach film premier dátuma

|

Hölgyeim és uraim, állítsák egyenesbe a zanpakutóikat: még idén érkezik a Bleach film, és már a pontos időpontját is tudjuk.

Hirdetés

A Kubo Tite mangája alapján készülő élőszereplős Bleach film hatalmas elvárásokkal fog szembesülni. A "három nagy" (Bleach, Naruto, One Piece) egyik tagjaként több millióan követték a sztorit hétről hétre, az anime pedig még itthon is hatalmas rajongótábornak örvend. A készítőket minden egyes hibáért szét fogják cincálni. Nagy a feszültség!

Hirdetés

Az élőszereplős mozi a manga széria elejét dolgozza fel, ahol Kurosaki Ichigo a Kuchiki Rukiával való találkozása után elfoglalja helyettes halálisteni pozícióját és lidércekkel küzd majd az emberiség védelmében.

A Bleach első felének története hibátlan, a gond az, hogy az eddigi élőszereplős manga adaptációk mind elvéreztek. Reméljük ez másképp lesz, akárhogy is, 2018. július 20-án már mozikba kerül a film. Teljes trailer még mindig nincs, csak a korábban már látott ízelítő:

Őszintén reméljük, hogy a csapatnak ezzel a filmmel sikerül majd megtörnie a nem túl fényes adaptációk sorozatát. Ti mit gondoltok, sikerülhet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)