Hirdetés

Bleach film - a legújabb trailerbe a lelkek világa is belefért

|

Ugyan a Bleach sztorija nagyrészt Karakura városában fog játszódni, néhány jelenetben a lelkek világa is feltűnik majd.

Hirdetés

A legfrissebb Bleach reklám leginkább Kuchiki Byakuya és Ichigo első találkozására koncentrál, de az első pillanatokban jól kivehető, hogy a lelkek világának esti látképét láthatjuk.

Hirdetés

Valószínűleg sokkal többet nem fogunk kapni a helyszínből a film többi részében sem, mivel leginkább a helyettes halálisten sztorira koncentrál majd a történet, annak pedig fő helyszíne Karakura város. Ez viszont nem zárja ki, hogy egy esetleges folytatás a lelkek világában játszódjon.

A Bleach film a tervek szerint július 20-án kerül mozikba. A teszt vetítések után többnyire pozitív véleményeket kapott, így picit reménykedünk egy félig meddig élvezhető adaptációban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)