Hirdetés

Bloodshot - megjött Vin Diesel képregényfilmjének trailere

|

Szuperkatona lett Vin Dieselből, akit egészen addig kihasználnak, amíg rá nem jön erre és szét nem lő mindenkit. Az előzetest magyar felirattal nézhetitek!

Hirdetés

A Bloodshot eredetileg egy képregénysorozat volt a '90-es évek elejéről. A karaktert Kevin VanHook, Don Perlin és Bob Layton keltették életre a Valiant Comics képregénykiadó füzeteinek oldalán. A sztori egy nanorobotokkal belőtt szuper katonáról szól, aki gyakorlatilag Rozsomák és Amerika Kapitány keveréke, ugyanis nem csak hihetetlenül erős, de azonnal képes a halálos sérülésekből is felgyógyulni.

Hirdetés

Ezt a karaktert viszik most mozivászonra a Columbia Pictures és a Sony emberei, Vin Diesellel az élükön. Az első trailer elég ütős, és mivel jól körbeírja az alapsztorit, mi nem is mondunk többet annál, mint hogy kattintsatok itt lentebb erre a szép nagy lejátszás gombra. Az előzetest magyar felirattal is meg tudjátok nézni, ne feledjétek bekapcsolni ezt az opciót!

A Bloodshot 2020. február 21-én kerül az amerikai mozikba. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)