Hirdetés

Új magyar feliratos előzetesben zúz Bloodshotként Vin Diesel

|

Megérkezett Vin Diesel új filmjének második előzetese. A Bloodshot új trailere természetesen magyar felirattal nézhető meg nálunk.

Hirdetés

Tavaly októberben láthattuk a Bloodshot első kedvcsináló videóját, most pedig végre valahára befutott a második trailer is. Időközben némileg csúszott a premier, február helyett március közepére tolták a filmet. 

Hirdetés

A friss trailer nem sok újat mond el a történetről, de az alapokat már az első előzetesben világosan elmagyarázták: véráramában keringő nanobotokkal feltámasztották és különleges képességekkel látták el Vin Diesel karakterét, ő azonban végül alkotói ellen fordul. A sztori a Valiant Comics népszerű képregényén alapszik, és egy pillanatig sem akar többnek látszani annál, mint ami. 

A Bloodshot 2020. március 12-én érkezik meg a magyar mozikba. Ti be fogtok rá ülni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)