Hirdetés

Lerobban Vin Diesel arca, de ez meg sem kottyan neki a Bloodshot új szinkronos előzetesében

|

Nem sokkal a második magyar feliratos trailer után megérkezett az előzetes szinkronos változata is.

Hirdetés

Vin Diesel új mozija, a Bloodshot megkapta második magyar szinkronnal ellátott előzetesét is. Az új trailer nem árul el sokkal többet az előző videónál, de a pofonegyszerű alapfelállás már akkor is teljesen világos volt. 

Hirdetés

Diesel karaktere ugyanis egy olyan szuperkatona, akit az őt létrehozó szervezet bármikor távirányítható gyilkológéppé változtathat, ebben pedig hatalmas segítségére van az ereiben keringő nanotechnológia is, amely segítségével pillanatok alatt képes regenerálni magát még egyértelműen halálos sérülésekből is. Tömény akciónál nem igazán számíthatunk többre a Bloodshottól (ami egyébként a Valiant Comics egyik képregényének adaptációja), de ez talán nem is baj. 

Bloodshot 2020. február 20-án robban be a magyar mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)