Hirdetés

Bloodsport még Supermant is lenyomta, róla szól az új The Suicide Squad trailer

|

Egyre izgalmasabbnak tűnik Idris Elba karakterére, Bloodsport.

Hirdetés

A hazai forgalmazónak hála már szinkronosan is elérhető a hamarosan érkező The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag legújabb előzetese, mely Idris Elba karakterére, Bloodsportra koncentrál. 

Bloodsport nem épp egy ártatlan kiscserkész, a trailer tanulsága szerint ugyanis még magát az Acélember, vagyis Supermant is sikerült az intenzívre juttatnia. Ehhez egy kryptonitgolyóra volt szüksége, most viszont őt szorították sarkokba. Erről mesél az alábbi kedvcsináló.

Hirdetés
d

A The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag 2021. augusztus 5-én fog megérkezni a magyar mozikba, így nem kell már vészesen sokáig várnunk rá.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)