Hirdetés

Boba Fett is feltűnhetett volna A Mandalóri harmadik évadjában

|

A fejvadászt alakító Temuera Morrison arra utalt, hogy időközben változhattak meg a tervek.

Hirdetés

Nemrég lezárult A Mandalóri harmadik évada, amely nem állította feje tetejére a koncepciót, hanem nagyrészt az előző szezonokban megszokott élményből hozott egy újabb adagot. A történet alakulásában ugyanakkor nagy szerepet játszottak a Boba Fett könyve eseményei is, mivel a 2021-es szériában A Mandalóri fő karakterei is felbukkantak, egy időre átvéve a vezetést a címszereplőtől.

A jelek szerint pedig ez akár fordítva is megtörténhetett volna, a Boba Fettet alakító Temuera Morrison ugyanis azt állítja, hogy eredetileg neki is szántak némi játékidőt A Mandalóri legújabb szezonjában.

Hirdetés

A We Got This Covered beszámolója szerint a színész ezt az Ausztráliában megrendezett SUPANOVA Comic Con & Gaming színpadán tárta fel egy kérdésre válaszolva:

"Szerepelnem kellett volna A Mandalóri 3. évadában, de végül senki sem hívott fel. Új-Zélandon vártam a telefonhívást, csak várakozva és már fel is akartam adni."

A szavai alapján arra gondolhatunk, hogy korábban beígérték neki a vendégszerepet, de időközben megváltoztak a stúdió tervei, ami nem lenne csoda, hiszen a Boba Fett könyve meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült. Morrison ennek kapcsán tavaly maga is utalt rá, hogy bizonyos dolgokat máshogy csinált volna a saját sorozatában, most pedig ismét érintette a sérelmeit.

Egy másik kérdésre reagálva, félig-meddig viccelődve ugyanis úgy nyilatkozott, hogy a "Mando srác ellopta a könyve néhány fejezetét", és hogy fájdalmas volt számára nézni, ahogy mindenkit lever a Sötétkarddal.

"És a mód, ahogy a Boba könyvemben felbukkant...egyszerűen mindenkit elpusztított. Biztos voltam benne, hogy ez a fickó... tönkreteszi a műsoromat. De nem mondhattam semmit. Nem én vagyok az író, úgyhogy azt hiszem, csak el kellett viselnem a dolgot."

- emlékezett vissza az új-zélandi színész, aki a Boba Fett esetleges visszatérését firtató kérdésre azzal válaszolt, hogy a Star Warst birtokló Disneynél jelenleg változások zajlanak, ezért bizonytalan a dologban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Elmondása alapján a stúdióval folytatott utolsó beszélgetésekor közölték vele, hogy költségvetési megszorításokat alkalmaznak, ami nem a legjobb alkalom az újabb szerepekről való tárgyalásra.

Mi azért nem lennénk meglepve, ha a Disney idővel ismét előhúzná a kalapból a Boba Fett karaktert, hiszen a Csillagok háborúja-univerzum egyik legismertebb figurájáról van szó, aki megérdemelne egy jobban sikerült kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)