Hirdetés

Boba Fett is visszatér a Star Wars: The Mandalorian második évadában

|

A legfrissebb hírek szerint már az is megvan, ki alakítja majd a legendás fejvadászt, a Lucasfilmnek pedig sikerült tökéletes színészt találnia a feladatra.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter robbantotta a hírt, miszerint (szinte) minden Star Wars-rajongó kedvenc fejvadásza, Boba Fett is tiszteletét teszi a The Mandalorian széria második, idén ősszel érkező évadában. Sőt, már azt is tudni vélik, ki bújik majd bele Fett ikonikus páncéljába. 

Hirdetés

Elvileg nem más, mint Temuera Morrison lett a stúdió kiszemeltje. Morrison számára cseppet sem idegen ez a szerep, hiszen ő alakította Boba "apját", Jango Fettet a 2002-es A klónok támadásában, majd a 2005-ös A Sith-ek bosszújában már Cody parancsnokként tűnt fel. A klónokat ugyebár Jango genetikai mintájából gyártották, így nem csoda, hogy minden klónkatona ugyanúgy néz ki, mint ő, ez pedig klónozott "gyermekére" Bobára is igaz. Morrison az elmúlt években számos videojátékban kölcsönözte hangját az idősebb és a fiatalabb Fettnek, most pedig ha minden jól megy, végre újra találkozhatunk majd vele egy élőszereplős Star Wars produkcióban is. 

A The Hollywood Reporter szerint azonban mindössze egy röpke cameóra érdemes számítani, többről nem lesz szó. Egyesek egyébként úgy gondolják, hogy már az első évadban is láthattunk egy apró részletet Boba Fettből, egészen pontosan a csizmája tűnt fel, a The Gunslinger epizód végén, mikor valaki megközelítette Fennec Shand (Ming-Na Wen) földön heverő testét. 

Ti örülnétek, ha végre a hivatalos kánon is megerősíteni ebben a formában, hogy Boba Fett életének nem vetett véget a Sarlacc verme?  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)