Hirdetés

Boba Fett sorozatából azt is megtudjuk, merre járt a fejvadász az eredeti trilógia óta

|

Remélhetőleg sikerül majd néhány lyukat betömnie így a The Book of Boba Fett című szériának.

Hirdetés

A The Mandalorian második évadában nem a Pedro Pascal által megformált Din Djarin volt az egyetlen karakter, aki menő páncélban feszített a képernyőn, hiszen a sorozat visszahozta többek között a messzi-messzi galaxis jól ismert fejvadászát, Boba Fettet, akit az előzménytrilógiából is ismert Temuera Morrison alakított.

A Disney jóvoltából pedig többek között Fett is megkapja saját szériáját, amire érdemes lehet majd ránézniük az eredeti filmek rajongóinak.

Hirdetés

A címszereplőt alakító Morrison túl sok konkrétumot nem árulhatott el a The Book of Boba Fett cselekményét illetően, azt viszont megosztotta, hogy láthatjuk majd a legendás fejvadász múltját és azt is, hogy merre volt A Birodalom visszavág óta. Ebből pedig egyenesen következik az, hogy a rajongók a jövőben még többet megtudhatnak a közkedvelt karakterről, és talán arra is fény derül, hogyan sikerült kikászálódnia a sarlacc pocakjából.

Jelenleg elég kevés információval rendelkezünk a The Book of Boba Fett kapcsán, de azt már tudni, hogy Morrison mellett a Ming-Na Wen által alakított Fennec Shand is része lesz a kalandnak. A tervek szerint idén decemberben érkezik meg a sorozat a Disney+ kínálatába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)