Hirdetés

Már nincs tervben a Boba Fett film

|

Úgy tűnik, hogy a hivatalosan soha be nem jelentett projektet már a születése előtt elkaszálták. Valahol némán felsír egy fejvadász...

Hirdetés

Eddig elég sok pletyka keringett arról, hogy a Disney és a Lucasfilm elkezdtek dolgozni egy Star Wars spin-off filmen, ami a közkedvelt fejvadász, Boba Fett életéről mesélt volna, és a rendezői széket elvileg a Loganért felelős, James Mangoldnak szánják. Jól hangzik, nem?

Hirdetés

Ezek közül egyiket sem erősítette meg soha sem a Disney, sem a Lucasfilm, de a belsős forrásoktól érkező infók miatt mindenki készpénznek vette, hogy jön a Boba Fett sztori. A Variety jelentése szerint úgy néz ki, hogy a be nem jelentett film már sosem fog elkészülni.

Az oldal forrása szerint a Disney és a Lucasfilm leálltak a munkákkal, és elkaszálták a projektet. Hivatalos kommentár nem érkezett az üggyel kapcsolatban ezúttal sem.

A Solo fogadtatása után ez annyira mondjuk nem meglepő, ráadásul hamarosan érkezik a The Mandalorian sorozat is, ami több lehetőséget is megnyithat az univerzum írói előtt.

Ti csalódottak vagytok a döntés miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)